Magyar Ă©telek

Egyéb







Hortobágyi sertésborda

A hússzeleteket kiverjük, megsózzuk, borsozzuk és kevés olajban mindkét oldalán hirtelen megsütjük. Tűzálló tálba rakjuk, kevés vízzel hígított bort öntünk alá, és fedő alatt puhára pároljuk. A felkockázott szalonnát és hagymát a pecsenyezsírban megpároljuk. Hozzáadjuk a finomra vágott gombát és a karikára szeletelt lángolt kolbászt is. Sóval, pirospaprikával fűszerezzük, és zsírjára sütjük. A húsokat megzsírozott tűzálló tálra rakjuk, az elkészült kolbászos, gombás ragut a szeletekre halmozzuk. Meghintjük reszelt sajttal és tálalás előtt a sütőben átforrósítjuk.

Hozzávalók:
- 60 dkg sertésborda szelet
- 15 dkg lángolt kolbász
- 2 evőkanál lecsó
- 2 fej vöröshagyma
- 15 dkg gomba
- 5 dkg reszelt sajt
- 5 dkg füstölt szalonna
- 1 dl olaj
- 2 evőkanál tormás mustár
- 1 dl bor
- só, törött bors, pirospaprika

A közzététel dátuma: 2010-08-21



 74 

Összesen: 224 db




Magyar Ă©telek
Sertéshúsok


Látogatók száma: 700497