Magyar Ă©telek

Egyéb







Húsfészek

A darált húst összegyúrjuk a megáztatott, kifacsart, összemorzsolt zsemlével, egy nyers tojással, a hagymával, sóval és borssal. A sütőlemezt bezsírozzuk, és vizes kézzel formázott gombócokat rakunk rá. A gombócok közepébe mélyedést nyomunk, majd a húst a sütőben nem túl barnára megsütjük. Ha megsült, minden mélyedésbe 1-1 nyers tojást ütünk, vigyázva, hogy a sárgája egybe maradjon. Visszatéve a sütőbe csak addig sütjük, amíg a fehérje össze nem állt, de a sárgája még lágy maradt.

Hozzávalók:
- 50 dkg darált sertéshús
- 1 db zsemle
- 1 kiskanál reszelt vöröshagyma
- 1 db tojás és még annyi tojás, ahány gombócot készítünk
- sĂł, bors

A közzététel dátuma: 2010-08-22



 75 

Összesen: 224 db




Magyar Ă©telek
Sertéshúsok


Látogatók száma: 723220