Magyar Ă©telek

Egyéb







HĂşsos galuska

Egy kevés olajban az apróra vágott hagymát üvegesre pároljuk. Rászórjuk a pirospaprikát, hozzáadjuk a darált húst, paradicsomot, zöldpaprikát. Megsózzuk, borsozzuk, és egy kevés vizet vagy húslevest aláöntve puhára pároljuk. A lisztet, tojást egy kevés vízzel és sóval jól elkeverjük, és forrásban levő sós vízbe szaggatjuk. A megpuhult húsra szedjük, elkeverjük, a tetejére terítjük a tejfölt, és tűzálló edényben, forró sütőben átforrósítjuk.

Hozzávalók:
- 30 dkg darált sertéshús
- 1/2 dl olaj
- 1 fej vöröshagyma
- 1 kanál pirospaprika
- 2 zöldpaprika
- 2 db paradicsom
- 2 db tojás
- 15 dkg liszt
- 2 dl tejföl
- só, törött bors

A közzététel dátuma: 2010-08-23



 76 

Összesen: 224 db




Magyar Ă©telek
Sertéshúsok


Látogatók száma: 710224