Magyar Ă©telek

Egyéb







KakukkfĂĽves oldalas

Az oldalast 2-3 ujjnyi széles darabokra vágjuk és megsózzuk. Kuktába beletesszük a betétet, öntünk bele 2 dl vizet, és rárakjuk az oldalast. Az edényt lezárjuk, és a húst jó puhára pároljuk. Ezután tűzálló tálba egymás mellé lerakjuk a darabokat (leve nélkül). Egy kevés olajban megpároljuk a feldarabolt újhagymát, rátesszük az ecetet, a ketchupot, a késhegynyi kakukkfüvet, illetve majoránnát, sót, törött borsot, bőven teszünk rá vöröshagymakarikákat. A húsra öntjük, és a sütőben szép pirosra sütjük.

Hozzávalók:
- 1 kg oldalas
- 3 db Ăşjhagyma
- 1 dl olaj
- 3-4 evőkanál ketchup
- 2 evőkanál ecet
- 1 csipet cukor
- 1 fej vöröshagyma
- kakukkfű, majoránna, só, bors

A közzététel dátuma: 2010-08-28



 83 

Összesen: 224 db




Magyar Ă©telek
Sertéshúsok


Látogatók száma: 732665