Magyar Ă©telek

Egyéb







Kapros csemegeborda

A hússzeleteket nagyon vékonyra verjük, besózzuk és teflon edényben vagy nagyon kevés zsírban megsütjük, majd pecsenyés tálra fektetjük. A zsírból és lisztből nagyon világos rántást készítünk, belerakjuk a finomra vágott kaprot, 1-2 percig pároljuk, majd a csontlével felengedjük, és mártás sűrűségűre főzzük. Sóval, citromlével, cukorral és mazsolával ízesítjük. A tűzről levéve beletesszük a tejfölt, és a mártást ráöntjük a hússzeletekre (addig melegen tartjuk). Rizzsel körítjük.

Hozzávalók:
- 8 kicsontozott bordaszelet
- 4 dkg zsĂ­r
- 1 evőkanál liszt
- 1 nagy csomĂł kapor
- 1 dl tejföl
- 3 dkg mazsola
- só, bors, citromlé, cukor, csontlé

A közzététel dátuma: 2010-08-30



 87 

Összesen: 224 db




Magyar Ă©telek
Sertéshúsok


Látogatók száma: 732653