Magyar Ă©telek

Egyéb







Kapros sertésjava

A bordákat kiverjük, sózzuk, borsozzuk, majd az olajban hirtelen pirosra sütjük. (Süthetjük teflon serpenyőben is zsír nélkül.) 1 kanál olajon megpirítjuk a lisztet, beledobjuk a finomra vágott kaprot, kicsit pirítjuk együtt, majd felöntjük a húslevessel. Megsózzuk, egy kávéskanál mustárral ízesítjük, ráöntjük a tejfelt (és egy csipetnyi cukrot) és elkeverjük, majd a hússzeletekre öntjük. Rizskörítéssel tálaljuk.

Hozzávalók:
- 8 szelet sertésborda
- 1 dl olaj
- 1 dl tejfel
- 1 csomĂł kapor
- 1 kanál liszt
- 2 dl húsleves (húsleveskockából készítjük)
- sĂł, bors

A közzététel dátuma: 2010-09-01



 89 

Összesen: 224 db




Magyar Ă©telek
Sertéshúsok


Látogatók száma: 709527