Magyar Ă©telek

Egyéb







Káposztás borda

A sertésbordákat hirtelensültként elkészítjük. A felhasznált zsír egy részéből pecsenyelevet készítünk, belerakjuk a kisütött szeleteket, és lefedve melegen tartjuk. A zsír másik részében megpirítjuk a kockára vágott szalonnát, hozzáadjuk a megvágott hagymát, megfuttatjuk, és rátesszük a káposztát, a köménymagot. A káposztát puhára pároljuk. A virslit felkarikázva forró zsírban áthevítjük. Tálaláskor a tál közepére helyezzük a szeleteket, rá a káposztát, erre a virslikarikákat. Az egészet leöntjük pecsenyezsírral és a virsli zsírjával. Forrón tálaljuk, hagymás tört burgonyával.

Hozzávalók:
- 1 kg karajszelet
- 3 dkg sĂł
- 5 dkg liszt
- 15 dkg zsĂ­r
- 10 dkg császárszalonna
- 15 dkg virsli
- 5 dkg hagyma
- 1 kg savanyú káposzta
- 1 pici köménymag

A közzététel dátuma: 2010-09-03



 85 

Összesen: 224 db




Magyar Ă©telek
Sertéshúsok


Látogatók száma: 699831