Magyar Ă©telek

Egyéb







Káposztás húsbatyu

A karajszeleteket megsózzuk, megborsozzuk, és egy kevés olajban hirtelen kisütjük. A darált sertéshúst egy kevés olajban megpároljuk, összekeverjük 1 kiskanál reszelt hagymával, a főtt rizzsel, az apróra vágott kolbásszal, megsózzuk, borsozzuk, és a karajszeletekre halmozzuk. A fejes káposzta nagyobb leveleit 5 percre forró vízbe mártjuk, és minden hússzeletet 1-2 levélbe csomagolunk. A szalonnát kiolvasztjuk, teszünk rá 2 kanál apróra vágott vöröshagymát, 2 kanál lecsót és a savanyúkáposztát. Ha a káposzta már félig megpuhult, rátesszük a káposztacsomagokat úgy, hogy a lé elfedje. Ha elkészült, a tejfölben elkeverünk 2 kanál lisztet, és ezzel besűrítjük.

Hozzávalók:
- 8 szelet rövidkaraj
- 1 dl olaj
- 20 dkg darált sertéshús
- 6 dkg rizs
- 15 dkg füstölt kolbász
- 1 kg fejeskáposzta
- 50 dkg savanyúkáposzta
- 2 kanál lecsó
- 1 fej vöröshagyma
- 10 dkg füstölt szalonna
- 3 dl tejföl
- 2 kanál liszt
- só, bors, borsikafű

A közzététel dátuma: 2010-09-04



 86 

Összesen: 224 db




Magyar Ă©telek
Sertéshúsok


Látogatók száma: 724966