Magyar Ă©telek

Egyéb







Kecskeméti barackos karaj

A hússzeleteket kiverjük, sózzuk, megborsozzuk, lisztbe forgathatjuk és kevés olajban mindkét oldalukat szép rózsaszínűre sütjük. A barackokat félbevágjuk, a pecsenyezsírban átsütjük, meglocsoljuk a barackpálinkával. A szendvicskenyér-szeletekre rátesszük a hússzeleteket, mindegyikre egy fél barackot helyezünk, erre egy-egy ementáli sajtszeletet teszünk. Tíz percre forró sütőbe tesszük és azonnal forrón tálaljuk.

Hozzávalók:
- 80 dkg sertéskaraj
- 5 dkg liszt
- 4 db sárgabarack
- 10 dkg ementáli sajt
- 8 szelet szendvicskenyér
- 1/2 dl barackpálinka
- 1 dl olaj
- só, törött bors

A közzététel dátuma: 2010-09-05



 91 

Összesen: 224 db




Magyar Ă©telek
Sertéshúsok


Látogatók száma: 719928