Magyar Ă©telek

Egyéb







Kenyéren sült aprópecsenye

A húsból tizenhat pici, egyforma szeletet vágunk, jól kiverjük, megsózzuk, borsozzuk. Forró zsírban a szeleteket hirtelen átsütjük. Meghintjük paprikával, elkeverjük, egy kevés vízzel fölengedjük, majd hozzáadjuk az összezúzott fokhagymát. Fedő alatt az egészet puhára pároljuk. Ezután a húst kiszedjük. A kenyeret tizenhat egyforma szeletre vágjuk, a héját eltávolítjuk, majd szárazon, zsír nélkül megpirítjuk. Ezeket a kenyérszeleteket a húslében átforgatjuk, majd mindegyikre egy szelet húst helyezünk. Csíkokra vágott uborkával díszítjük.

Hozzávalók:
- 80 dkg sertéstarja
- 4 dkg sĂł
- 0,5 dkg törött bors
- 12 dkg zsĂ­r
- 1 dkg paprika
- 1 dkg fokhagyma
- 120 dkg fehér kenyér
- 40 dkg kovászos uborka

A közzététel dátuma: 2010-09-06



 92 

Összesen: 224 db




Magyar Ă©telek
Sertéshúsok


Látogatók száma: 709886