Magyar Ă©telek

Egyéb







KeresztĂşri bĂşbosborda

A karajszeleteket kicsit kiverjük, megsózzuk, borsozzuk, és kevés olajban, hirtelen pirosra sütjük. Az olajban megpároljuk a reszelt hagymát, rátesszük az apróra vágott csirkemájat és megpirítjuk. Fűszerezzük sóval, törött borssal, majoránnával, összedolgozzuk a két tejben megáztatott és szétmorzsolt zsemlével, petrezselyemmel, paprikával, kevés reszelt gyömbérrel, 2 tojással elkeverjük, hozzáadjuk a kevés vajban párolt gombát, majd a tálra egymás mellé helyezett hússzeletekre teszünk 1-1 halmot belőle. Vizes kézzel tömörítjük, domborúra simítjuk, meghintjük reszelt-sajttal, és a sütőben megsütjük. Párolt rizst adhatunk körítésnek, de igen ízletes sült alma körítéssel is.

Hozzávalók:
- 80 dkg rövid karaj (8 szelet)
- 2 db zsemle
- 20 dkg csirkemáj
- 1 kanál reszelt hagyma
- 2 db tojás
- 10 dkg gomba
- 1 mokkás-kanálnyi majoránna
- 1 csokor zöldpetrezselyem
- 2 dl tej
- 5 dkg reszelt sajt
- késhegynyi pirospaprika
- kevés reszelt gyömbér
- só, törött bors

A közzététel dátuma: 2010-09-07



 93 

Összesen: 224 db




Magyar Ă©telek
Sertéshúsok


Látogatók száma: 720337