Magyar Ă©telek

Egyéb







KĂ©tszersĂĽlt oldalas

Az oldalast megsózzuk, megborsozzuk, kevés olajon hirtelen megsütjük mindkét oldalát, majd 1,5 dl bort aláöntve puhára pároljuk. (A kuktába tegyük bele a betétet, és erre fektetjük az oldalast.) Ha már puha a hús a csontokat kihúzzuk belőle, tűzálló tálra fektetjük és a sütőben szép ropogósra sütjük, majd a pecsenyezsírt leszűrjük róla. Amíg sül a hús, az almákat meghámozzuk, cikkekre vágjuk, és vajon teljesen szétpároljuk. Hozzátesszük a narancs és citrom levét, a ketchupot, a mustárt, megsózzuk és az oldalasra kenjük. Sütőbe tesszük és ismét megsütjük.

Hozzávalók:
- 1 kg sertésoldalas
- 1 dl olaj
- 2 db alma
- 1 db narancs leve
- 1 db citrom leve
- 1 kiskanál ketchup
- 2 dkg vaj
- 1 kiskanál mustár
- 1,5 dl bor
- só, törött bors

A közzététel dátuma: 2010-09-08



 94 

Összesen: 224 db




Magyar Ă©telek
Sertéshúsok


Látogatók száma: 709292