Magyar Ă©telek

Egyéb







Kisvárdai burgonyás borda

A karajszeleteket kiverjük, megsózzuk, borsozzuk. A burgonyát meghámozzuk, és hasábokra vágjuk. Tűzálló tálat beolajozunk, meghintjük zsemlemorzsával, s az aljára rakunk egy sor burgonyát. Ráhelyezzük a hússzeleteket, erre a karikára vágott vöröshagymát. Megsózzuk, megborsozzuk, majd ismét egy sor burgonyát rakunk rá. Kissé ezt is megsózzuk, megszórjuk pirospaprikával, és leöntjük egy pohár tejföllel. Forró sütőbe tesszük, és 40-50 percig sütjük.

Hozzávalók:
- 70 dkg karaj
- 2 evőkanál zsemlemorzsa
- 1 dl olaj
- 80 dkg burgonya
- 1 fej vöröshagyma
- 2 dl tejföl
- só, törött bors, pirospaprika

A közzététel dátuma: 2010-09-09



 95 

Összesen: 224 db




Magyar Ă©telek
Sertéshúsok


Látogatók száma: 699898