Magyar Ă©telek

Egyéb







Kolbásszal töltött karaj

A karajról a csontot eltávolítjuk, és a közepébe hegyes késsel üreget fúrunk, és belehúzzuk a megmosott kolbászt. A húst megsózzuk, átkenjük egy kis ecettel, és forró zsírral leöntve puhára, pirosra sütjük, közben zsírjával öntözgetjük. A megpuhult húst kiemeljük, fölszeleteljük, a visszamaradt zsírban lisztet pirítunk, vízzel hígított paradicsompürét teszünk bele, összeforraljuk, és megszűrve a hús alá öntjük.

Hozzávalók:
- 1 kg karaj
- 20 dkg gyulai kolbász
- 10 dkg zsĂ­r
- 2 dkg liszt
- 3 dkg paradicsompüré
- 2 evőkanál ecet
- sĂł

A közzététel dátuma: 2010-09-11



 97 

Összesen: 224 db




Magyar Ă©telek
Sertéshúsok


Látogatók száma: 731784