Magyar Ă©telek

Egyéb







Kolbászhús bundában

A darált húst összekeverjük a tejbe áztatott zsemlékkel, 4 tojással, 2 kanál zsemlemorzsával, pirospaprikával, reszelt hagymával, sóval, borssal, reszelt gyömbérrel, egy kanál Vegetával. Ráfektetjük a lángolt kolbászt, és felcsavarjuk. Kívül megszórjuk zsemlemorzsával, olajozott tepsibe tesszük, és sütőben, lassan átsütjük. Ha elkészült, fölszeleteljük, és sült burgonyával, salátával tálaljuk.

Hozzávalók:
- 70 dkg darált hús
- 3 db zsemle
- 1 kanál Vegeta
- 4 kanál zsemlemorzsa
- 1 kanál tejföl
- 1 db reszelt hagyma
- 2 dl tej
- 4 db tojás
- 1 szál lángolt kolbász
- só, bors, pirospaprika, gyömbér

A közzététel dátuma: 2010-09-12



 98 

Összesen: 224 db




Magyar Ă©telek
Sertéshúsok


Látogatók száma: 709305