Magyar Ă©telek

Egyéb







Kolozsvári káposztás borda

A hússzeleteket kiverjük, megsózzuk, borsozzuk és kevés forró olajban hirtelen kisütjük, majd kiszedjük és félretesszük. Zsírjában megpároljuk az apróra vágott vöröshagymát, meghintjük pirospaprikával. Visszarakjuk bele a hússzeleteket, megforgatjuk, majd rárakjuk az ujjnyi széles csíkokra szeletelt fejes káposztát. Hozzátesszük a füstölt húst, kevés vizet és puhára, zsírjára pároljuk. Tálra rendezzük és a szalonnából sütött ropogósra sült kakastaréjokkal tálaljuk.

Hozzávalók:
- 80 dkg rövidkaraj
- 1 kg fejeskáposzta
- 1 db vöröshagyma
- 1 dl olaj
- 1 mokkáskanál pirospaprika
- 25 dkg füstölt oldalas (v. tarja)
- 15 dkg füstölt szalonna
- só, törött bors

A közzététel dátuma: 2010-09-14



 100 

Összesen: 224 db




Magyar Ă©telek
Sertéshúsok


Látogatók száma: 709298