Magyar Ă©telek

Egyéb







Kolozsvári sertésborda

A hússzeleteket alaposan kiverjük, sózzuk, fűszerezzük, forró olajban hirtelen pirosra sütjük és félretesszük. A pecsenyezsírban megpirítjuk az apróra vágott vöröshagymát, majd rászórunk egy kiskanál pirospaprikát, majoránnát. Rátesszük a paprikát, paradicsomot, a metéltre vágott káposztát, a kockára vágott burgonyát, a bort, és közepes lángon puhára pároljuk. Tálaláskor erre az alapra rakjuk a kisütött, forró hússzeleteket.

Hozzávalók:
- 8 szelet karaj
- 2 fej vöröshagyma
- 1 kanál pirospaprika
- 1 kevés köménymag
- 1 dl fehérbor
- 50 dkg fejes káposzta
- 50 dkg burgonya
- 1 zöldpaprika
- 1 paradicsom (vagy lecsĂł)
- 1 dl olaj
- majoránna, paprikakrém, só, bors, (borsikafű, koriander)

A közzététel dátuma: 2010-09-15



 101 

Összesen: 224 db




Magyar Ă©telek
Sertéshúsok


Látogatók száma: 709904