Magyar Ă©telek

Egyéb







Kontyos sertésjava

A karajszeleteket kiverjük, sózzuk, borsozzuk, és margarinon ropogósra kisütjük, majd tálra tesszük és melegen tartjuk. A levébe üvegesre pároljuk a kanálnyi vöröshagymát, rátesszük a feldarabolt csirkemájat és egy kicsit megpirítjuk. Megsózzuk, borsozzuk, rátesszük a gombát, megpároljuk, majd hozzáadjuk a zöldborsót is. Zsírjára sütve meghintjük egy csapott evőkanál liszttel, felengedjük kevés vízzel, és egy kicsit forraljuk. A hússzeleteken elosztjuk, meghintjük frissen vágott zöldpetrezselyemmel és forrón tálaljuk. Adhatunk hozzá rizssalátát vagy vajas burgonyát is.

Hozzávalók:
- 80 dkg sertéskaraj
- 5 dkg margarin
- 40 dkg zöldborsó
- 30 dkg gomba
- 30 dkg csirkemáj
- 1 evőkanál liszt
- 1 csomó zöldpetrezselyem
- 1 kis vöröshagyma
- sĂł, bors

A közzététel dátuma: 2010-09-16



 102 

Összesen: 224 db




Magyar Ă©telek
Sertéshúsok


Látogatók száma: 718488