Magyar Ă©telek

Egyéb







Kunsági parasztpecsenye

A karajt kicsontozzuk, és dupla szeletekre szeleteljük. A szeleteket bevágjuk, szétnyitjuk, egy kicsit kiverjük. A lángolt kolbászt megdaráljuk, elkeverjük az összetört kemény tojásokkal, egy nyers tojással, 1-2 apróra vágott savanyú uborkával. Megtöltjük vele a bordákat. Ráhajtjuk a szeletek másik felét, hústűvel megtűzzük, és hirtelen átsütjük Egy kevés olajban megpirítjuk a reszelt vöröshagymát, meghintjük pirospaprikával, adunk hozzá 1 paradicsomot, 1 zöldpaprikát, kakukkfüvet, és egy kevés vízzel puhára pároljuk benne a húst. Tálalás előtt leöntjük a tejföllel, és forrón tálaljuk.

Hozzávalók:
- 1 kg karaj
- 20 dkg lángolt kolbász
- 2 db kemény tojás
- 1 db nyers tojás
- 1-2 savanyĂş uborka
- 1/2 dl olaj
- 1 kanál pirospaprika
- 2 evőkanál reszelt vöröshagyma
- 1 zöldpaprika
- 1 paradicsom
- 1 dl tejföl
- só, törött bors, kakukkfű

A közzététel dátuma: 2010-09-17



 104 

Összesen: 224 db




Magyar Ă©telek
Sertéshúsok


Látogatók száma: 700493