Magyar Ă©telek

Egyéb







KĹ‘szegi pecsenye

A kicsontozott karajszeleteket enyhén kiverjük, ellapítjuk, szélét bevagdossuk. A tejet tálba öntjük, teszünk bele 3 gerezd zúzott fokhagymát. Néhány órán át hideg helyen állni hagyjuk. Felhasználás előtt a tejből kivesszük, a tejet leitatjuk róla, megsózzuk, megborsozzuk. A pirospaprikát elkeverjük a liszttel, ebben megforgatjuk a hússzeleteket, majd forró olajban mindkét oldalát szép pirosra sütjük. Burgonyával tálaljuk.

Hozzávalók:
- 8 szelet sertéskaraj
- 3 gerezd fokhagyma
- 3 dl tej
- 2 evőkanál liszt
- 1 késhegynyi pirospaprika
- só, törött bors, olaj

A közzététel dátuma: 2010-09-18



 103 

Összesen: 224 db




Magyar Ă©telek
Sertéshúsok


Látogatók száma: 723225