Magyar Ă©telek

Egyéb







Leveleki bundás karaj

A hússzeleteket enyhén kiverjük, megsózzuk, megborsozzuk és egy fél órán át pihentetjük. Közben lereszelünk egy tálba 60 dkg hámozott burgonyát. Reszelünk bele egy fej vöröshagymát, megsózzuk, borsozzuk, adunk hozzá két tojást, két evőkanál lisztet és összekeverjük. A hússzeleteket lisztbe mártjuk, majd gondosan megforgatjuk a burgonyás masszában és forró olajban szép pirosra megsütjük. Hagymás burgonyával vagy zelleres burgonyával tálaljuk.

Hozzávalók:
- 8 szelet karaj (vagy tarja)
- 60 dkg burgonya
- 1 fej vöröshagyma
- 2 evőkanál liszt
- 3 dl olaj
- 2 tojás
- sĂł, bors

A közzététel dátuma: 2010-09-19



 105 

Összesen: 224 db




Magyar Ă©telek
Sertéshúsok


Látogatók száma: 709284