Magyar Ă©telek

Egyéb







Ludasi gombás pecsenye

A kivert, megsózott, borsozott hússzeleteket forró olajban átsütjük, és egy tányérra szedjük. Ebben az olajban megpároljuk az apróra vágott vöröshagymát, rátesszük a cikkelyekre vágott paradicsomot, sót, rozmaringot, borsot, babérlevelet, petrezselymet, fokhagymát. A húst visszarakva, fedő alatt, félig puhára pároljuk. A félig párolt húsra rátesszük a gombát, és most már együtt pároljuk puhára. A tésztát sós vízben megfőzzük, az olvasztott vajra szedjük, majd egy tál aljára terítjük. Erre rakjuk a húsokat, és végül leöntjük a fűszeres, gombás mártással.

Hozzávalók:
- 8 szelet karaj, lapocka vagy comb
- 25 dkg gomba
- 5 dkg vaj
- 1 dl olaj
- 20 dkg metélt tészta
- 40 dkg paradicsom
- 1 fej vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 db babérlevél
- 1 csomó zöldpetrezselyem
- 1 ágacska rozmaring
- liszt, sĂł, bors

A közzététel dátuma: 2010-09-20



 106 

Összesen: 224 db




Magyar Ă©telek
Sertéshúsok


Látogatók száma: 709913