Magyar Ă©telek

Egyéb







Májas karajszeletek

A hússzeleteket kiverjük, megsózzuk, borsozzuk, lisztbe mártjuk, és forró olajban pirosra sütjük. Kockára vágjuk a májat, gombát, tarját és egy kevés zsírban megpirítjuk, rátesszük a paradicsompürét, vízzel és vörösborral felengedjük, megsózzuk, borsozzuk. A kockára vágott burgonyát olajban pirosra sütjük és megsózzuk. Egy tűzálló tál aljára rakjuk a húsokat, rá a mártást, a sajtot, majd a sült burgonyát. Befedjük fóliával, és a forró sütőben megpirítjuk.

Hozzávalók:
- 4 szelet sertésborda
- 10 dkg gomba
- 10 dkg sertésmáj
- 10 dkg főtt füstölt tarja
- 1 kanál paradicsompüré
- 1 dl vörösbor
- 5 dkg reszelt sajt
- 1 kanál liszt
- 60 dkg burgonya
- sĂł, bors, petrezselyem, cukor

A közzététel dátuma: 2010-09-24



 109 

Összesen: 224 db




Magyar Ă©telek
Sertéshúsok


Látogatók száma: 718583