Magyar Ă©telek

Egyéb







Májas sertéskaraj

A karajt kicsontozzuk, forró olajban megforgatjuk (előtte sózzuk és borsozzuk), kevés vizet öntünk alá, 1 félbevágott vöröshagymát, 1 cikkely fokhagymát dobunk mellé és puhára pároljuk. Közben kevés olajban (pecsenyelében) megpirítjuk a reszelt vöröshagymát, hozzátesszük az elmorzsolt áztatott zsemlét, a finomra vágott petrezselymet, a darált májat, Vegetát, sót, borsot, kiskanál majoránnát. A félig kihűlt karajt felszeleteljük, megkenjük ezzel a töltelékkel és visszaállítjuk eredeti helyére. A tejfelben elkeverjük a tojássárgáját és rákenjük a húsra. Megszórjuk reszelt sajttal és pirosra sütjük.

Hozzávalók:
- 1 kg sertéskaraj
- 1 dl olaj
- 15 dkg kapart, illetve darált máj (lehet konzerv is)
- 1 gerezd fokhagyma
- 1 fej vöröshagyma
- 1 kanál reszelt vöröshagyma
- 1 db tejben áztatott zsemle
- 1 kiskanál Vegeta
- 1 db tojássárgája
- 2 dl tejföl
- 6-8 dkg reszelt sajt
- zöldpetrezselyem, só, bors, majoránna

A közzététel dátuma: 2010-09-25



 110 

Összesen: 224 db




Magyar Ă©telek
Sertéshúsok


Látogatók száma: 718889