Magyar Ă©telek

Egyéb







Mustáros aprópecsenye

A hagymát nagyon finomra vágva, a gombával kevés zsírban megpároljuk. A húst kisujjnyi csíkokra vágjuk, a hagymához keverjük, kicsit megforgatjuk rajta, hozzáadjuk az összes fűszereket, és nagy lángon 4-5 perc alatt állandóan kevergetve hirtelen megsütjük. A húst kiszedjük, zsírját felöntjük a vörösborral, felforraljuk, behabarjuk a liszttel elkevert tejföllel és mustárral. Felforraljuk és forrón tálaljuk.

Hozzávalók:
- 60 dkg sertéshús (lapocka, comb)
- 7 dkg zsĂ­r
- 1 fej vöröshagyma
- 3 dkg liszt
- 2 evőkanál mustár
- 1 csipet kakukkfű
- 1 csipet majoránna
- 1 csipet bazsalikom
- 2 dl vörösbor
- 2 dl tejföl
- 10 dkg gomba
- só, törött bors

A közzététel dátuma: 2010-09-28



 114 

Összesen: 224 db




Magyar Ă©telek
Sertéshúsok


Látogatók száma: 725168