Magyar Ă©telek

Egyéb







Mustáros húsfüzér

A darált húst szűrőkanálba tesszük, és 3 percre forrásban levő sós vízbe mártjuk. Ezután összekeverjük a főtt áttört burgonyával, a tojással, sóval, borssal, reszelt hagymával, csípős paprikával (apró kockára vágva), majoránnával, mustárral, zöldpetrezselyemmel. A masszát vizes kézzel szilva nagyságú gombócokká formáljuk, zsemlemorzsában forgatjuk, majd forró olajban hirtelen kisütjük. Úgy is készíthetjük, hogy 4-5 gombócot rövid hurkapálcikára egymás mellé fűzve sütünk ki.

Hozzávalók:
- 70 dkg darált sertéshús
- 3 db főtt burgonya áttörve
- 2 evőkanál reszelt hagyma
- 1 kiskanál mustár
- 1 csomó zöldpetrezselyem
- 1 dl olaj
- 1 db tojás
- 3 kanál zsemlemorzsa
- só, törött bors, majoránna, csípős paprika

A közzététel dátuma: 2010-09-29



 115 

Összesen: 224 db




Magyar Ă©telek
Sertéshúsok


Látogatók száma: 732317