Magyar Ă©telek

Egyéb







Mustáros sertéscomb

A sertéscombot megsózzuk, megborsozzuk, lisztben megforgatjuk, majd olajjal kenjük be. Ezután meghintjük a fűszerekkel, és vastagon bekenjük mustárral. Kiolajozott tűzálló tálra tesszük, leöntjük forró olajjal, és jó forró sütőben 10 percig sütjük. Öntünk alá 1 dl fehérbort, és fedő alatt lassan puhára pároljuk. Sütés közben forgassuk meg, a levét borral pótoljuk. A tisztított újburgonyát 3 kanál olajban megpirítjuk. Ha barnulni kezd, tegyük hozzá a nagyobbra vágott gombát, és süssük együtt még 5-6 percig. Tálaláskor a gombás burgonyát halmozzuk alulra, és erre fektessük felszeletelve a mustáros pecsenyét.

Hozzávalók:
- 1 kg sertéscomb
- 1 dl olaj
- 2 evőkanál liszt
- 2 evőkanál mustár
- 1 dl bor
- 50 dkg Ăşjburgonya
- 20 dkg gomba
- kakukkfű, bazsalikom, majoránna, zöldpetrezselyem, só, bors

A közzététel dátuma: 2010-10-01



 117 

Összesen: 224 db




Magyar Ă©telek
Sertéshúsok


Látogatók száma: 699588