Magyar Ă©telek

Egyéb







Nyári zöldséges borda

A húst kicsontozzuk, besózzuk. A zsírban megpároljuk a reszelt hagymát, hozzáadjuk az apróra vágott répákat, karalábét, paradicsomot, beletesszük a húst, és egy kevés vízzel puhára pároljuk. A burgonyát karikára vágjuk, hozzáadjuk a húshoz, és együtt pároljuk, míg a burgonya puha nem lesz. Tálaláskor a húst vékony szeletekre vágjuk, a tejföllel és saját levével meglocsoljuk.

Hozzávalók:
- 1 kg rövidkaraj
- 1 evőkanál zsír
- 1 fej hagyma
- 2 db sárgarépa
- 1 db petrezselyemgyökér
- 1 db karalábé
- 2 db paradicsom (paradicsompüré)
- 5-6 db burgonya
- 2 dl tejföl
- sĂł

A közzététel dátuma: 2010-10-04



 120 

Összesen: 224 db




Magyar Ă©telek
Sertéshúsok


Látogatók száma: 719781