Magyar Ă©telek

Egyéb







Palóc sertésborda

A vöröshagymát apróra vágjuk és egy dl olajban üvegesre pároljuk. Ezen a hagymás zsiradékon megpirítjuk a kivert, megsózott, borsozott hússzeleteket, hozzátesszük a 2 db zúzott fokhagymagerezdet. Ezután a karikára vágott kolbászt, majd kevés pirítás után a feldarabolt zöldpaprikát és az apróra vágott zöldbabot is. Kevés vízzel az egészet puhára pároljuk. Tojásos galuskával vagy burgonyával tálaljuk.

Hozzávalók:
- 70 dkg sertéskaraj
- 30 dkg zöldpaprika
- 50 dkg zöldbab
- 2 db vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 10 dkg lángolt kolbász
- só, törött bors, olaj

A közzététel dátuma: 2010-10-06



 124 

Összesen: 224 db




Magyar Ă©telek
Sertéshúsok


Látogatók száma: 723277