Magyar Ă©telek

Egyéb







Palóc sertésoldalas

Az oldalast kétujjnyi csíkokra daraboljuk, megsózzuk, borsozzuk, és forró olajban megforgatjuk. Az apróra vágott vöröshagymát ebben a pecsenyezsírban megforgatjuk, rátesszük a tört fokhagymát, visszatesszük az oldalasdarabokat. Meghintjük kakukkfűvel, pirospaprikával, hozzáadjuk a paradicsompürét, és rövid pirítás után fölengedjük a zöldbabkonzerv levével. Ha puhára párolódott, zsírjára sütjük. Hozzáadjuk a leszűrt zöldbabot, és a húsok köré halmozva tálaljuk.

Hozzávalók:
- 1 kg oldalas
- 1 fej vöröshagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- 1 kanál pirospaprika
- 1 kanál paradicsompüré
- 1 csipet kakukkfű
- 1 dl olaj
- 1 doboz vagy üveg zöldbabkonzerv
- sĂł, bors

A közzététel dátuma: 2010-10-07



 125 

Összesen: 224 db




Magyar Ă©telek
Sertéshúsok


Látogatók száma: 699586