Magyar Ă©telek

Egyéb







Paplanos hĂşscipĂł

A darált sertéshúsba keverjük az apróra vágott vöröshagymát, a reszelt sárga- és fehérrépával, a zellerrel, a tejbe áztatott zsemlékkel, az apróra vágott zöldpaprikával, a nyers tojásokkal, sóval, törött borssal és majoránnával. Hosszúkás cipót formálunk belőle, tepsibe tesszük, megöntözzük forró olajjal, és a sütőben fél óráig sütjük. A burgonyából pürét készítünk, bevonjuk vele a sült húscipót, és a sütőbe visszatéve alaposan átsütjük.

Hozzávalók:
- 60 dkg darált hús
- 2 fej vöröshagyma
- 2 db sárgarépa
- 2 db fehérrépa
- 1/2 zellergumĂł
- 2 zsemle
- 3 db zöldpaprika
- 2 db tojás
- 1 dl olaj
- 1 kg burgonya
- 2 dl tej
- 5 dkg vaj
- só, bors, majoránna

A közzététel dátuma: 2010-10-08



 126 

Összesen: 224 db




Magyar Ă©telek
Sertéshúsok


Látogatók száma: 710249