Magyar Ă©telek

Egyéb







Paradicsomos pogácsák

A darált húst tojással, sóval, borssal, hagymával, petrezselyemmel és morzsával összekeverjük. Nyolc cipót formálunk belőle, mindkét oldalukat megmártjuk lisztben és olajban megsütjük. A finomra vágott hagymát megpirítjuk olajban, paradicsompürével, citromlével, cukorral és sóval ízesítjük, és kis vízzel felöntve mártást csinálunk, felforraljuk, a cipókat beletesszük, és 10 percig pároljuk. Párolt rizzsel tálaljuk.

Hozzávalók:
- 90 dkg darált hús
- 1 db tojás
- 4 evőkanál paradicsompüré
- só, bors, hagyma, petrezselyem, morzsa, olaj, citromlé, cukor

A közzététel dátuma: 2010-10-09



 127 

Összesen: 224 db




Magyar Ă©telek
Sertéshúsok


Látogatók száma: 710291