Magyar Ă©telek

Egyéb







Paradicsomos rántott hús

Egy kevés olajban üvegesre pároljuk az apróra vágott vöröshagymát, beletesszük a feldarabolt paradicsomot, sót, borsot és pároljuk. Néhány perc múlva hozzáadjuk a paradicsompürét, a bort, a kakukkfüvet és fedő alatt kb. 25 perc alatt sűrűre főzzük. A hússzeleteket kiverjük, panírozzuk, forró olajban kirántjuk. Forró, lapos tűzálló tálra rakjuk a húsokat, mindegyikre egy vékony szelet sajtot teszünk. Meglocsoljuk a mártással, újra sajt, majd újra mártás következik. Megszórjuk reszelt sajttal, és forró sütőben megsütjük.

Hozzávalók:
- 8 szelet karaj
- 15 dkg sajt
- 1 db tojás
- 1/2 dl olaj
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 fej vöröshagyma
- 2 kanál paradicsompüré
- 2 dl olaj
- 40 dkg paradicsom
- 1/2 dl bor
- 10 dkg reszelt sajt
- liszt, zsemlemorzsa, só, bors, kakukkfű

A közzététel dátuma: 2010-10-10



 128 

Összesen: 224 db




Magyar Ă©telek
Sertéshúsok


Látogatók száma: 725974