Magyar Ă©telek

Egyéb







Paradicsomos vagdalthĂşs

A sertéshúst az áztatott zsemlével megdaráljuk. Összekeverjük egy kevés sóval, törött borssal, reszelt hagymával, az egész tojással, egy kis zsírral. Kis hengereket formálunk a masszából, és jól kizsírozott pecsenyesütőbe tesszük. A rizst - miután forró vízzel megmostuk - elkeverjük a kockákra vágott zöldpaprikával, és a hús köré rakjuk, a rizst egy kissé megsózzuk. A tetejére öntjük a paradicsomlével összekevert tejfölt. Olvasztott zsírral megöntözve a sütőben pároljuk puhára.

Hozzávalók:
- 50 dkg sertéshús
- 1 db zsemle
- 1 kiskanál reszelt hagyma
- 1 db tojás
- 15 dkg rizs
- 5 db zöldpaprika
- 4 dl paradicsomlé
- 3 dl tejföl
- só, törött bors, zsír

A közzététel dátuma: 2010-10-11



 129 

Összesen: 224 db




Magyar Ă©telek
Sertéshúsok


Látogatók száma: 719946