Magyar Ă©telek

Egyéb







Parajjal töltött dagadó

A felszúrt dagadót kívül-belül megsózzuk. A parajt megfőzzük sós vízben, megdaráljuk, majd tejbe áztatott zsemlével, tojással tölteléket készítünk belőle. Hozzákeverjük a hagymát, fokhagymát, fűszereket, és a húsba töltjük. Összetűzzük, tepsibe rakjuk, egy kevés olajat és vizet öntünk alá (1 dl fehér bort), és kis lángon megsütjük. Zsírjából pecsenyelevet készítünk. Főtt, petrezselymes burgonyát adunk hozzá.

Hozzávalók:
- 50 dkg paraj
- 60 dkg sertésdagadó
- 1 reszelt hagyma
- 3 db zsemle
- 2 db tojás
- 3 evőkanál zsemlemorzsa
- 0,5 dl olaj
- 5 dkg liszt
- sĂł, bors, fokhagyma, szerecsendiĂł

A közzététel dátuma: 2010-10-12



 130 

Összesen: 224 db




Magyar Ă©telek
Sertéshúsok


Látogatók száma: 719821