Magyar Ă©telek

Egyéb







Petrezselymes sertésborda

A bordaszeleteket kicsontozzuk, kiverjük, besózzuk, és roston vagy teflon edényben, vagy nagyon kevés zsiradékban hirtelen szép pirosra sütjük. Közben a vajat összekeverjük a finomra vágott petrezselyemmel, sóval, törött borssal, a reszelt citromhéjjal. A kisült hússzeleteket forró tűzálló tálra fektetjük egymás mellé, és mindegyik szeletre egy darabka ízesített vajat teszünk. Mire bevisszük az asztalra, a vaj ráolvad a húsra, és különleges tavaszi ízt ad neki.

Hozzávalók:
- 8 szelet sertésborda
- 1 csomĂł petrezselyem
- 10 dkg vaj
- citromhéj, só, zsír, bors

A közzététel dátuma: 2010-10-15



 131 

Összesen: 224 db




Magyar Ă©telek
Sertéshúsok


Látogatók száma: 709470