Magyar Ă©telek

Egyéb







Pongyolás vagdalthús

A burgonyát héjában megfőzzük, áttörjük, és összegyúrjuk a liszttel, a tojással, a zsírral, sóval és borssal. Lisztezett deszkára tesszük, és vékonyra nyújtjuk. Az elkészített fasírozottat hosszúkásra formáljuk, mint amikor egyben szoktuk sütni, majd hirtelen mindkét oldalát átsütjük. Kinyújtott tésztánk közepére helyezzük, becsavarjuk a tésztába, kikent tepsibe helyezzük, a tetejét megkenjük tojással, és forró sütőben szép pirosra sütjük. Melegen, hidegen egyaránt fogyasztható.

Hozzávalók:
- 60 dkg darált húsból készített vagdalthús
- 20 dkg liszt
- 2 db tojás
- 4 db burgonya
- 1 evőkanál zsír
- sĂł, bors

A közzététel dátuma: 2010-10-16



 132 

Összesen: 224 db




Magyar Ă©telek
Sertéshúsok


Látogatók száma: 699893