Magyar Ă©telek

Egyéb







Rakott, zöldborsós szelet

A hússzeleteket kicsit kiverjük, sózzuk, megborsozzuk és lisztbe mártva, forró olajban szép pirosra sütjük. A szalonnát is kicsit megpirítjuk a zsírban és külön a zöldborsót is, meghintjük zöldpetrezselyemmel, majd a tűzálló tálra rakott hússzeletekre tesszük, a szalonnakockákkal is megszórjuk, újra húst, majd zöldborsót terítünk. Leöntjük a szalonna-, illetve pecsenyezsírral, majd a tojássárgával elkevert tejföllel leöntve, forró sütőben megsütjük.

Hozzávalók:
- 8 szelet sertéshús
- 50 dkg zöldborsó (mirelit)
- 5 dkg füstölt szalonna
- 2 db tojássárgája
- 2 dl tejföl
- 1 dl olaj
- só, bors, liszt, zöldpetrezselyem

A közzététel dátuma: 2010-10-19



 136 

Összesen: 224 db




Magyar Ă©telek
Sertéshúsok


Látogatók száma: 700504