Magyar Ă©telek

Egyéb







Rábamenti sertés java

A karajszeleteket kiverjük, megsózzuk, meghintjük törött borssal, és egy kevés vajban hirtelen megsütjük. A burgonyát megfőzzük héjában, sós vízben, majd megtisztítjuk. Karikára vágjuk, kibélelünk vele egy kivajazott tűzálló tálat. Elhelyezzük rajta a hússzeleteket, mindegyikre teszünk 3 szelet paradicsomot és egy vékony szelet sajtot. Meghintjük egy kevés szerecsendióval, majd alufóliával lefedjük. Sütőben 10 percig sütjük. Lebontjuk róla a fóliát, és további 10 percig pirítjuk a sütőben.

Hozzávalók:
- 8 szelet kicsontozott rövidkaraj
- 5 dkg vaj
- 15 dkg Göcsej sajt
- 4 db paradicsom
- 60 dkg burgonya
- só, törött bors, szerecsendió

A közzététel dátuma: 2010-10-20



 134 

Összesen: 224 db




Magyar Ă©telek
Sertéshúsok


Látogatók száma: 699592