Magyar Ă©telek

Egyéb







Rántott sertésláb

A sertéslábakat nagyon gondosan megtisztítjuk, meg-kapargatjuk, nyílt láng felett megperzseljük. Kettéhasítva kuktaedénybe tesszük. Öntünk rá annyi vizet, hogy jól ellepje, teszünk rá sót, beledobunk 2-3 gerezd fokhagymát, 1 evőkanálnyi szemes borsot, 1 fej vöröshagymát, és jó puhára megpároljuk. Ha egy kicsit hűlt, az edényt kinyitjuk és a lábakat kicsontozzuk, úgy hogy a húsa lehetőleg egyben maradjon. Ha szükséges, még megsózzuk, majd lisztben, tojásban, morzsában megforgatjuk és forró olajban megsütjük. Tartármártással és sült burgonyával tálaljuk.

Hozzávalók:
- 4 db sertésláb
- 1 db vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 3 db tojás
- 2 evőkanál liszt
- 15 dkg zsemlemorzsa
- 2 dl olaj
- sĂł, szemes bors

A közzététel dátuma: 2010-10-21



 138 

Összesen: 224 db




Magyar Ă©telek
Sertéshúsok


Látogatók száma: 699835