Magyar Ă©telek

Egyéb







Részeges sertésborda

A hússzeleteket kiverjük, megsózzuk, borsozzuk, majd olajban hirtelen pirosra sütjük. Kiszedjük a zsiradékból és félretesszük. A zsiradékban megpároljuk a felszeletelt gombát, megsózzuk, borsozzuk és kevés szerecsendiót reszelünk rá. Ráöntjük a pohár tejfölt. A hússzeleteket tálra rakva leöntjük konyakkal (vagy vodkával), meggyújtjuk és hagyjuk elégni. Ezután leöntjük a forró gombás mártással és rizskörítéssel tálaljuk.

Hozzávalók:
- 8 szelet kicsontozott sertéskaraj
- 1 dl olaj
- 30 dkg sampinyon gomba (lehet laska gomba is)
- 1 pohárka konyak (vagy vodka)
- 2 dl tejföl
- kevés reszelt szerecsendió
- sĂł, bors

A közzététel dátuma: 2010-10-24



 140 

Összesen: 224 db




Magyar Ă©telek
Sertéshúsok


Látogatók száma: 709851