Magyar Ă©telek

Egyéb







Ribizkés sertésborda

A hússzeleteket kicsontozzuk, kiverjük, egy kevés zsírban mindkét oldalukat ropogósra sütjük, sózzuk, majd a felét tűzálló tálra egymás mellé fektetjük. Tetejüket vékonyan megkenjük ribizlizselével, majd ráborítjuk a többi hússzeletet. A pecsenyezsírt egy kevés vízzel felforraljuk, a hússzeletekre öntjük, és a sütőben kb. 20 percig sütjük. Tálalás előtt a szeletek tetejére egy-egy borsónyi vajat teszünk.

Hozzávalók:
- fejenként 2-2 szelet karaj
- ribizkezselé vagy áttört ribizli, vaj, só, zsír

A közzététel dátuma: 2010-10-25



 141 

Összesen: 224 db




Magyar Ă©telek
Sertéshúsok


Látogatók száma: 709889