Magyar Ă©telek

Egyéb







Sajómenti májaskaraj

A karajt kicsontozzuk, egy evőkanál olajban minden oldalát hirtelen megpirítjuk. Egy kevés vízzel, egy gerezd fokhagymával, egy fej vöröshagymával puhára pároljuk. Egy kiskanál vajban megpirítunk egy evőkanál apróra vágott vagy reszelt vöröshagymát, elkeverjük egy tejben áztatott zsemlével, 10 dkg darált májjal, borssal, Vegetával, majoránnával. A fölszeletelt húst ezzel megkenjük, visszarakjuk. A tejfölben simára keverjük a tojássárgákat, bevonjuk vele a húst, és sütőben átsütjük. Tálaláskor meghintjük reszelt sajttal.

Hozzávalók:
- 1 kg karaj
- 1 dl olaj
- 1 gerezd fokhagyma
- 2 fej vöröshagyma
- 3 dkg vaj
- 2 dl tej
- 1 db zsemle
- 10 dkg máj
- 1 csomĂł petrezselyem
- 2 dl tejföl
- 1 db tojássárgája
- 5 dkg reszelt sajt
- bors, Vegeta

A közzététel dátuma: 2010-10-28



 144 

Összesen: 224 db




Magyar Ă©telek
Sertéshúsok


Látogatók száma: 699597