Magyar Ă©telek

Egyéb







Sajtos göngyölt sertéscomb

A hússzeleteket kiverjük, enyhén sózzuk és borsozzuk, majd minden szeletre hosszában fektetünk egy hajszálvékony szalonnaszeletet és egy rudacska sajtot. Felcsavarjuk, megtűzzük fogvájóval és forró olajon világos pirosra sütjük. Az olajon, ha már kiszedtük, megpirítjuk az apróra vágott hagymát, meghintjük egy kevés pirospaprikával, felöntjük borral és a húsokat visszahelyezve, fedő alatt puhára pároljuk. Zsírjára lesütjük és párolt rizzsel vagy burgonyapürével tálaljuk.

Hozzávalók:
- 8 szelet sertéscomb vagy lapocka (8-10 dkg-os)
- 10 dkg sajt
- 10 dkg füstölt szalonna
- 1 dl olaj
- 1 kis fej vöröshagyma
- 1 dl bor
- sĂł, bors, pirospaprika

A közzététel dátuma: 2010-10-29



 145 

Összesen: 224 db




Magyar Ă©telek
Sertéshúsok


Látogatók száma: 710207