Magyar Ă©telek

Egyéb







Sajtos hĂşskrokett

A sertéshúst, a szalonnát egyszer, az inaktól, zsiradéktól megtisztított marhahúst kétszer ledaráljuk. Keverünk hozzá két áztatott zsemlét, egy tojást, sót, törött borsot, gyömbért, kakukkfüvet, majoránnát, egy kiskanál Vegetát. Vizes deszkán 1 cm vastagra nyújtjuk (lapítjuk). Téglalap alakúra vágjuk, mindegyik közepébe teszünk egy sajtrudacskát és összehajtjuk. Vizes kézzel megnyomkodjuk, formázzuk, majd zsemlemorzsában megforgatva, olajban ropogósra sütjük. Burgonyával vagy rizzsel tálaljuk.

Hozzávalók:
- 30 dkg sertéshús
- 30 dkg marhahĂşs
- 2 db zsemle
- 10 dkg füstölt szalonna
- 1 db tojás
- 1 kiskanál Vegeta
- 15 dkg sajt
- 10 dkg zsemlemorzsa
- 2 dl olaj
- só, bors, majoránna, kakukkfű, gyömbér

A közzététel dátuma: 2010-10-30



 146 

Összesen: 224 db




Magyar Ă©telek
Sertéshúsok


Látogatók száma: 732582