Magyar Ă©telek

Egyéb







Sajtos-húsos karikák

A kifli két végét levágjuk, a többi részét 2-3 cm vastag szeletekre vágjuk. Belsejüket kiszedjük. A sertéshúst, szalonnát, füstölt húst is ledaráljuk, a kifliből kiszedett béllel együtt, (melyet előzőleg tejjel meglocsolunk). Hozzákeverünk 2-3 db kockára vágott csemege uborkát, 1 kanál tejfölt, 1 nyers tojást, 1 kanál reszelt vöröshagymát. A kiflikarikákat vajjal megkent tűzálló tálra tesszük, de előzőleg mártsuk boros-tejbe. Töltsük meg púposán a kiflikarikákat a húsos keverékkel és előmelegített sütőben süssük kb. 25 percig. Ekkor tegyünk mindegyikre egy vékony szelet sajtot, és visszatéve a sütőbe addig sütjük, amíg át nem sül. Ha már a töltelékek átsültek és a sajt is szépen ráolvadt, mindegyikre teszünk egy vékony paradicsomkarikát és tálaljuk.

Hozzávalók:
- 1 db óriás kifli
- 35 dkg sertéshús
- 10 dkg füstölt szalonna
- 10 dkg füstölt főtt hús
- 1 evőkanál tejföl
- 1 csipet kakukkfű
- 2 db csemegeuborka
- 1 fej vöröshagyma
- 1 db tojás
- 10 dkg sajt
- 3 db paradicsom
- törött bors, Ráma margarin, tej, bor

A közzététel dátuma: 2010-10-31



 154 

Összesen: 224 db




Magyar Ă©telek
Sertéshúsok


Látogatók száma: 710241