Magyar Ă©telek

Egyéb







Sajtos húsrolád

Vékonyra kiverjük a hússzeleteket, és vékonyan megkenjük paradicsompürével. Közepükre egy ceruza nagyságú sajtdarabot teszünk. A húst rágöngyöljük, tűvel vagy fogpiszkálóval megtűzzük. Egy evőkanál zsírban egy kiskanál reszelt hagymát pirítunk, és ebben a hústekercseket átsütjük. Ezután egy kevés vízzel lefedve, kis lángon, puhára pároljuk. Tálalás előtt tejfölözzük.

Hozzávalók:
- 8 sertéscomb szelet
- 2 kanál paradicsompüré
- 15 dkg sajt
- 1 kiskanál vöröshagyma
- 1 evőkanál zsír
- 1 dl tejföl

A közzététel dátuma: 2010-11-02



 148 

Összesen: 224 db




Magyar Ă©telek
Sertéshúsok


Látogatók száma: 732480