Magyar Ă©telek

Egyéb







Sajttal töltött sertéskaraj

A kockára vágott gombát egy kevés olajban a hagymával megpirítjuk. Hozzáadjuk a sajt- (felét) és paradicsomkockákat, fűszerezzük, majd a felszúrt karajszeleteket megtöltjük vele. (vastag szeleteket vágjunk.) Hústűvel megtűzzük, majd hirtelen megsütjük. Besamelalapra helyezve sajtszeletekkel betakarjuk, s a sütőben átsütjük.

Hozzávalók:
- 80 dkg karaj
- 30 dkg gomba
- 1 hagyma
- 1 dl olaj
- 20 dkg sajt
- 2 db paradicsom
- 4 adag besamelmártás
- só bors, petrezselyem, majoránna

A közzététel dátuma: 2010-11-08



 155 

Összesen: 224 db




Magyar Ă©telek
Sertéshúsok


Látogatók száma: 701700