Magyar Ă©telek

Egyéb







Serpenyős sertésborda

A hússzeleteket kiverjük, lisztben megforgatjuk, forró zsírban mindkét oldalukat hirtelen pirosra sütjük. Lábosba rakjuk. A szalonnát és a hagymát apró kockákra vágjuk, zsírban félig megpirítjuk, megszórjuk pirospaprikával, egy kevés vízzel hígítjuk, és a hússzeletekre öntjük. Amikor a hús puhulni kezd, rátesszük a felnégyelt burgonyát, a felkarikázott kolbászt, a cikkekre vágott paprikát és paradicsomot, majd az egészet készre pároljuk.

Hozzávalók:
- 8 szelet sertésborda
- 10 dkg füstölt szalonna
- 15 dkg debreceni kolbász
- 1 kg burgonya
- 5 dkg zsĂ­r
- 10 dkg hagyma
- 10 dkg zöldpaprika
- 10 dkg paradicsom
- liszt, sĂł, paprika

A közzététel dátuma: 2010-11-09



 156 

Összesen: 224 db




Magyar Ă©telek
Sertéshúsok


Látogatók száma: 710220