|
Serpenyős sertésborda
A hĂşsszeleteket kiverjĂĽk, lisztben
megforgatjuk, forrĂł zsĂrban mindkĂ©t oldalukat hirtelen pirosra sĂĽtjĂĽk.
Lábosba rakjuk. A szalonnát Ă©s a hagymát aprĂł kockákra vágjuk, zsĂrban
fĂ©lig megpirĂtjuk, megszĂłrjuk pirospaprikával, egy kevĂ©s vĂzzel
hĂgĂtjuk, Ă©s a hĂşsszeletekre öntjĂĽk. Amikor a hĂşs puhulni kezd,
rátesszük a felnégyelt burgonyát, a felkarikázott kolbászt, a cikkekre
vágott paprikát és paradicsomot, majd az egészet készre pároljuk.
Hozzávalók:
- 8 szelet sertésborda
- 10 dkg füstölt szalonna
- 15 dkg debreceni kolbász
- 1 kg burgonya
- 5 dkg zsĂr
- 10 dkg hagyma
- 10 dkg zöldpaprika
- 10 dkg paradicsom
- liszt, sĂł, paprika
A közzététel dátuma: 2010-11-09
|
Összesen: 224 db
|
|
|
|