Magyar Ă©telek

Egyéb







Sertéscomb egyben sütve

A húst bedörzsöljük sóval és törött borssal. Tepsibe helyezzük és mellédobunk egy kettévágott vöröshagymát és fokhagymát, majd nagyon forró olajjal leöntjük. Sütőbe helyezzük és sütés közben egy kevés vizet öntögetünk alá. Pároljuk és többször megforgatjuk. Ha már kezd pirulni, zsírjára sütjük, felső lángon pirosra, mindkét oldalát. Kivesszük a tepsiből, a pecsenyelébe adunk 1 kanál paradicsompürét, 1 kanál liszttel megszórjuk, felöntjük 1 dl borral és felforraljuk. Burgonyával vagy gombás rizzsel tálaljuk.

Hozzávalók:
- 1 kg sertéscomb (dió)
- 1,5 dl olaj
- 1 fej vöröshagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- 1 evőkanál paradicsompüré
- 1 dl bor
- só, törött bors

A közzététel dátuma: 2010-11-14



 161 

Összesen: 224 db




Magyar Ă©telek
Sertéshúsok


Látogatók száma: 723273